Diensten

Advies

Voor uw onderneming zetten we onze creativiteit graag in. We komen tot inspirerende concepten die concreet en haalbaar zijn. Met onze achtergrond en ervaring adviseren we u over de invulling van uw opdracht.

Logo en huisstijl

Het uitgangspunt voor de huisstijl van uw onderneming is een sterk logo. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van een krachtige uitstraling. Vanuit het logo en de concept schetsen ontstaat een huisstijl die de totaalbeleving van uw bedrijf uniek maakt.

Grafisch ontwerp

Naast huisstijlen passen we de visuele identiteit van uw bedrijf toe op brochures, flyers en andere publicaties. Wij zorgen ervoor dat uw boodschap in elke uiting optimaal wordt gecommuniceerd. Daarnaast begeleiden en controleren wij het hele creatie proces tot en met de druk, hierdoor is een perfect eindproduct gegarandeerd.

Webdesign

De helderheid van onze huisstijlen passen we ook toe in webdesign en webshops. Onze programmeur weet uw interactieve wensen met precisie toe passen in een overzichtelijke website. We bespreken graag met u de mogelijkheden.

Illustratie

Illustraties en iconen maken uw communicatie-uiting compleet. Door ons werk voor o.a. Nederlandse dagbladen, hebben wij veel ervaring op dit gebied. Wij bieden deze dienst dan ook graag aan.

Content

Naast illustraties bieden wij ook andere content aan voor uw communicatie-uitingen, zoals fotografie en teksten. In ons netwerk bevinden zich een aantal zeer gewaardeerde en vakbekwame fotografen die een passende invulling kunnen geven aan uw wensen. Daarnaast creëren onze tekstschrijvers materiaal voor uw uiting of corrigeren zij met plezier de teksten die u aanlevert.

CMS

Al onze websites worden geleverd met een CMS (Contentmanagementsysteem). Hiermee is het zelf aanpassen van de inhoud op uw website zo gemakkelijk als het schrijven van een e-mail. Deze dienst wordt uiteraard geleverd met een duidelijke uitleg over het gebruik van de CMS.

SEO

Naast het uiterlijk en de content van uw website is het belangrijk dat deze goed vindbaar is op internet. Wij hebben veel ervaring met SEO (Search Engine Optimization) oftewel “zoekmachine optimalisatie”. Wij zorgen ervoor dat uw website met de juiste zoekwoorden gevonden wordt.

Social media

Als aanvulling op uw website creëren wij voor u profielen en uitingen op social media, zoals Twitter, Facebook en LinkedIn. We kunnen maatwerk afbeeldingen en teksten verzorgen, maar ook een complete campagne opzetten.

Workshops

We hebben veel liefde voor ons vak en brengen onze vakkennis graag over. Voor bedrijven en het onderwijs verzorgen wij daarom diverse workshops en trainingen. Denk hierbij aan thema’s zoals: digitale beeldmanipulatie, fotografie, video productie en elektronische muziek produceren.

Videoproductie

We hebben grote affiniteit met het medium video en zijn jarenlang actief geweest als videokunst-collectief. Onze creativiteit op dit gebied is grenzeloos en we zetten deze graag voor u in. Met bijzonder veel plezier produceren we trailers, presentaties en muziekvideo’s voor u.

Ondersteuning

Heeft u vragen over de diensten die wij u leveren of moeten er aanpassingen gedaan worden? Neem gerust contact met ons op! Alle ontwerpen en opgeleverde producten worden gearchiveerd en zijn ten alle tijden snel voor u beschikbaar.